Prijavi se za povraćaj poreza!!!

Brzo, jednostavno i 100% sigurno

Dobrodošli na TaxReturn4You

Mi smo grupa bivših J-1 studenata – učesnika Work & Travel programa u SAD-u koji su prošli kroz frustrirajuće iskustvo dobijanja povraćaja poreza. Provodeći sate u telefonskim razgovorima s IRS-om te pokušavajući ispraviti greške koje su napravili naši “profesionalci” za porez, odlučili smo preuzeti stvar u svoje ruke i nikada više ne doživeti isto. Odlučili smo izučiti, ubrzo shvativši, vrlo složen i komplikovan poreski sistem SAD-a, na kraju postavši stručnjaci u tom području. Na početku smo radili poreske prijave samo za sebe i za naše bliske prijatelje, dok danas, mnogo godina kasnije, pomažemo hiljadama učesnika Work & Travel programa iz celog sveta u pripremi dokumentacije, obračunu i podnošenju poreskih prijava, kako oni ne bi prolazili kroz neugodna iskustva kao ono kroz koje smo mi prethodno prošli.

Opširnije...

Dobij svoj povraćaj poreza kroz 5 jednostavnih koraka:

1. Prijava

Odgovori na nekoliko jednostavnih pitanja u našoj aplikaciji, pa nam priloži svoje dokumente.

2. Pregled dokumenata

Pregledavamo tvoju dostavljenu dokumentaciju, nakon toga izrađujemo poreske prijave.

3. Slanje porezne prijave

Tvoju poresku prijavu šaljemo na obradu IRS-u i nadležnim poreskim institucijama saveznih država.

4. Kontrola IRS-a

Nadležne poreske institucije zaprimaju i pregledavaju tvoju poresku prijavu te odobravaju tvoj povraćaj poreza

5. Isplata povraćaja poreza

Dobijanje sredstava od povraćaja poreza

Koraci koji te dele do tvog povraćaja poreza

Poseta SAD-u je san velikog broja studenata iz celog sveta. Učestvovanje u Work & Travel programu je velika prilika za sve studente jer dobijaju mogućnost da se zabave, uživaju i zarade novac u isto vreme boraveći i radeći u SAD-u. Ali to nije sve, ako ste radili u SAD-u i plaćali porez, ostvarujete pravo na povrćajt poreza koji ste platili tokom rada u SAD-u. Svake godine pripremamo poreske prijave za hiljade J-1 studenata - učesnika Work&Travel programa iz celog sveta te ćemo ti u nastavku objasniti kako to možeš učiniti za sebe na jednostavan...

Opširnije...

Važne informacije koje bi trebali znati

Želimo ti pružiti nekoliko osnovnih i važnih informacija vezanih za američki poreski sistem, a koje bi trebao znati pre odlaska u SAD.
Pre nego što uopšte počnemo, želimo ti napomenuti činjenicu koju i sam već dobro znaš, a to je da ukoliko ti nije stalo do tvog vlastitog novca, nije ni nikome drugome. Upravo iz tog razloga te želimo provesti kroz neke bitne informacije o poreskim pravilima SAD-a, a i pripadajućim dokumentima i njihovom pravilnom ispunjavanju kako ne bi imao nikakvih poteškoća prilikom prijave povraćaja poreza.
Poreski zakon SAD-a zahteva plaćanje Federal, State i Local poreza. S obzirom da poreski zakoni u SAD-u mogu biti zbunjujući...

Opširnije...

Imaš li dodatnih pitanja?

Kontaktiraj nas, čekamo te!

Zatraži povratni poziv.

Želite razgovarati telefonom? Rezervirajte besplatan poziv nekog od naših savetnika i jedan od članova našeg tima će vas kontaktirati.